Екипът говори  е рубриката, която реших да създам с цел да ви запозная с някои от тези невероятни момичета, които са част от общия ни проект. Силвия е една сред първите, от които взех интервю, защото знаех, че нейното послание ще е силно и няма да остане незабелязано. Ето и малко повече  за нея.

 

Здравей, Силве, представи се на читателите ни с няколко думи!

Казвам се Силвия Ботева, по образование съм икономист, по професия съм счетоводител, по душа съм човек, който обича да се усъвършенства непрекъснато и който обича да внася стойност в живота на другите хора. Любимите ми дейности са:

  • Четенето на книги, но не какви да е книги, а книги, развиващи мен като личност, книги, от които реално се извлича практическа полза.
  • Разхождките сред природата
  • Пътуванията до екзотични места
  • Гледането на филми

 

Какво истински те вдъхновява и мотивира?

Много неща ме вдъхновяват. Обичам да чета за различни научни открития, които са в основата на развитието на човечеството. Те допринасят за по-пълноценен и по-щастлив живот на хората. Вдъхновявам се още от хубава книга, красива музика, качествен филм и всичко красиво, което прави живота на хората по-хубав. Но най-голямо вдъхновение получавам, когато виждам резултат, който е получен чрез активно създаване на нещо ценно за другите хора. Тогава знам, че аз съм допринесла с нещо животът на хората около мен да става все по-хубав.

 

Открила ли си своята мисия в живота?

Аз смятам че всеки е роден на тази земя, за да изпълни определена мисля. И, да, открила съм своята мисия в живота и това е да помагам на хората да осъзнават своята значимост и какъв огромен потенциал е заложен във всеки един от тях. Обичам да показвам на тези хора, че могат да постигнат всичко, което желаят. Помагам им  и да усвояват знания и умения, които ще ги направят независими, свободни и щастливи във всяка една сфера от живота им.

 

Обичаш ли промените?

Да, много обичам промените, защото промяната е в основата на прогреса и на еволюцията на човечеството. Липсата на промяна означава, че обществото е в застой и това противоречи на естествената организация в природата. Всичко в природата се стреми към растеж. Какво ще стане, ако върху едно дърво поставиш бетонна плоча, за да спре растежа му? – То ще започне да расте настрани – това е деградация. Деградацията е форма на растеж само че настрани и това противоречи на естествените закони в природата.

 

Как ти се отразява сегашната ситуация?

Сегашната ситуация с появата на вируса ковид 19 наистина е изключително неприятна и потискаща. Притеснена съм, че вирусът се е разпространил в целия свят и е заплаха за здравето и живота на хората. Приоритет номер едно за всеки един човек е да запази здравето си. Със сигурност не ми е приятно, когато чувам по новините колко жертви има на този вирус, това наистина е изпитание и е свързано с това  да положим усилия,  всичко останало е на втори план. Ако ме питаш конкретно какви промени настъпиха в моя живот след появата на този вирус, ограничила своите контакти и спазвам всички мерки, за да предпазя себе си, семейството си и останалите хора от заразяване с вируса. Чувствам известни ограничения затова, че не мога да контактувам и да излизам свободно както досега, но го смятам за наложително. Положителните страни все пак на тази ситуация за мен са, че имам повече време, което прекарвам със семейството си и правим много неща заедно, както и повече време да чета и да работя върху проекти, които са важни за мен. Определено продължавам да правя нещата, които ми дават смисъл и удовлетворение.

Работата просто работа ли е за теб?

Работата не може да бъде просто работа, защото за извършването на тази работа ти влагаш своето време и своята жизнена енергия, ако го правиш за нещо, в което не вярваш че е значимо, не ти носи удовлетворение и не виждаш смисъл в това което правиш, ти просто пропиляваш живота си напразно.

Какво е твоето послание към читателите на блога?

Моето послание към читателите на блога е да живеят живота си по начин, по който ги прави щастливи. Да се запитат и да си отговорят на въпроса: Какво обичаш да правиш толкова много, че би го правил безплатно? Когато си отговорят на този въпрос, ще открият нещото, което е тяхната мисия в живота и нещото, което ще им носи удовлетворение и смисъл в живота и правейки това нещо те ще се чувстват пълноценни. Успешните хора са успешни, защото правят това, което ги кара да се чувстват щастливи и пълноценни.

Повече за Силвия и нейните интереси, можете да откриете тук!

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.