Валя, представи се с няколко изречения.

Казвам се Валентина Генова. Ценя времето си, обичам семейството и приятелите си. Чета с удоволствие, уча непрекъснато и се стремя да се развивам и усъвършенствам.

Аз бих допълнила, че си изключително толерантен и спокоен човек, което те прави приятен събеседник и добър слушател. Освен това си миролюбива и всеотдайна, което пък те прави ценен колега и сътрудник. Защото няма да скрия, че ние работим заедно и в двете сфери, в които сме избрали да се развиваме. Някой би го определил като съвпадение, аз му казвам силата на привличането. Обичам израза, че ние сме магнит за правилните хора. 

Какво истински те вдъхновява и мотивира?

Вдъхновявам се лесно и то от най-различни неща. Вярвам, че ние хората можем повече и заслужаваме повече. Вдъхновяват ме историите, които стоят зад успешните личности. Например – какво е направило Уолт Дисни най-добрият аниматор, какво го е движило през трудностите и как след няколко фалита, кражба на авторско право, разпадане на екипа, той все пак успява да постигне целите си. Каква е тази вяра, която дава сила да продължиш напред? А за мотивацията казват, че в някои дни я намираш, в някои дни – тя теб! Мотивира ме желанието за по-добър, качествен и смислен живот! Знам, че го има и съм твърдо решена да го постигна!

В една книга на Паулу Коелю бях прочела една сентенция, за която се сетих сега – „Вярата превръща отровата в чиста вода“. Книгата се казва „Воинът на светлината“ и е много показателна за нашата максима в бизнеса. Ето и откъс от нея.

„Воинът знае, че човекът не е остров. Не може да се бори сам; какъвто и да е планът му, той зависи от други хора. Налага се да обсъжда с тях своята стратегия, да моли за помощ, а когато си почива, да има някого до себе си, та да му разказва край огъня за битките, в които е участвал.“

Такива сме ние хората, зависими един от друг, така че трябва наистина да намерим обкръжението, което ще ни помага в трудните моменти и ще е до нас, когато имаме нужда от опора и вдъхване на увереност. Силата се състои именно в екипната работа, а ние в Лет Тийм се справяме добре си мисля.

Открила ли си своята мисия в живота?

Понеже единственото сигурно нещо е промяната, не мога да кажа, че съм открила мисията в живота си. Мисията ми е да живея, да трупам опит и мъдрост, да се развивам…

Обичаш ли промените?

Да, определено! Не ме е страх да променя нещо в живота си, просто вярвам, че винаги е за добро. Промените така или иначе настъпват, да се страхуваме от тях значи предварително да си създаваме негативна нагласа – а това, което ще ни донесе промяната може да е нещо много хубаво!

Как ти се отразява сегашната ситуация?

Харесва ми да съм у дома. Не съм по-малко ангажирана, дори домашните ми задължения са повече. Но времето ми е изцяло на мое разположение – аз трябва да го управлявам. Не губя излишно време в пътуване до работното си място и обратно. Липсват ми приятелите и възможността да посетя семейството си. Иначе отдавна мечтая за повече време у дома. Наслаждавам се на кафето си сутрин, през деня работя, помагам и на детето, имам време за градината, за разходки с кучето, вечер гледаме заедно филм или чета интересна книга…Мога да живея така!

Работата просто работа ли е за теб?

Зависи от работата! Когато съм работила като касиер, например, беше само работа. И не можех да разбера другите си колежки, които се държаха все едно бизнеса е техен. Когато си обикновен служител – най-здравословно е да си дадеш сметка, че работата е просто работа! Сега работя като учител – в работата ми вече има и мисия, смисъл, отговорност. Различно е отношението ми, защото типът работа е друг. Никога не ми е харесвало работата да е просто нещо, което правим за заплата. Не ме е задоволявало! Сътрудничеството ми с Форевър също не е просто занимание за свободното време или вариант за допълнителен доход към редовната заплата. За мен то е абсолютната алтернатива, единствената възможност за реална промяна на всички нива!

Какво е твоето послание към читателите на блога?

Четете, следете и анализирайте този блог. Има какво да вземете за себе си! Дръжте съзнанието си отворено, защото само така правилните идеи и хора ще достигнат до вас!

Повече за Валя и нейните интереси, можете да откриете тук!

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.