Здравей, Рали, представи се в няколко изречения на нашата аудитория.

Здравейте! Казвам се Ралица, майка на момче и момиче. Работя от няколко години във финансова институция.

Забелязвам, че и ти скромничиш, Рали. Всъщност ти си верен приятел, чудесна съпруга и човек с широко сърце. Колкото и време да не сме се чували, знам, че винаги мога да разчитам на теб. Никога няма да забравя концертът на Веско Маринов, на който бяхме заедно, както и приключението ни в Турция 🙂

 

Как те промени майчинството? Има ли „преди“ и „след“?

Променям се към добро, надявам се. Децата са най-добрите ни учители, учат ме на търпение, на безусловна любов и благодарност. Преди беше по-тихо и някак непълно, а сега…“след“ знам за какво и за кого правя всичко.

 

Както знаеш в рубриката „Здрави майки, здрави деца“ споделяме добри практики, свързани с превенцията на детското здраве. Кои са нещата, които смяташ, че са изпитани и работят за твоето семейство?

Смятам, че качествената и домашна храна е най-добрата превенция срещу болести и времето, прекарано навън, колкото е възможно най-много. Доверявам се на природни продукти за имунитет: мед, бъз, различни билки и, разбира се, в определени периоди от годината, ползваме специализирани добавки за деца.

 

Кои са продуктите, свързани със здравето на децата, които винаги слагаш в сака за пътуване?

Пробиотици, различни видове хомеопатия за повръщане, стомашни проблеми, температуропонижаващи. Винаги имам и комбиниран спрей за гърло, рани, ухапване.

Такъв комбиниран продукт е спреят зa първа помощ – Aloe first. Харесвам го, защото е многофункционален и ме е спасявал в много критични ситуации.

 

Имаш ли си любимо място, което смяташ, че те зарежда с енергия?

Определено морето е това място.

 

Смяташ ли, че има връзка между характера на детето и неговото здраве?

Предполагам, че да. В зависимост от характера на детето се изгражда различна здравна култура. Психичното здраве, както на дете, така и на голям човек винаги има отражение върху здравословното му състояние. Спокойствието и хубавата храна правят чудеса.

 

Къща с двор или апартамент в града?

Къща с малък двор.

Ралица се усмихва. Знам, че трудно се поддържа къща с голям двор. Казвам го от личен опит. Но някой ден, когато децата пораснат, ще имам с какво да си уплътнявам времето 🙂

 

Вслушваш ли се често в съветите на близки и роднини относно отглеждането на децата си или разчиташ на майчиния си инстинкт?

Уважавам мнението и опита на всеки,но основно се вслушвам в децата си и своя инстинкт.

 

Пожелай нещо на нащите читателки.

Да бъдат щастливи, обичани и обичащи! Желая им повече време за създаване на прекрасни спомени с дечица та им!

 

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.