Здравей, Иве! Представи се с няколко изречения.

Здравейте, казвам се Ивелина Георгиева. Живея в село Леденик, обл.Велико Търново. Омъжена съм с две деца. Други могат да ме доопишат…

Аз бих могла да се пробвам, въпреки че всеки човек е Вселена… Освен това си верен приятел, чувствителна жена и всеотдайна майка. Знам, че семейството за теб е най-висшата ценност и винаги е било приоритет № 1. Трудно се намират такива жени в наши дни, които съхраняват традициите, семейните ценности и вярват в патриархалното общество. Частица от нашия неповторим пъстър фолклор си ти за мен, защото освен това пееш народни песни, танцуваш хора и представяш село Ледник и неговите традиции в лицето на „Леденишките баби“. Няма да забравя един Бабинден, в който за първи път гледах вашия танц, толкова позитивна енергия и неповторимо настроение внесохте на сбирката, че след това приказките и винцето започнаха да се сипят неусетно по масите 🙂

 

Знаеш, че имаме за задача да сме максимално полезни в новата рубрика „Здрави майки, здрави деца. Разкажи ни ти как се грижиш за здравето на своите деца?

Харесвам и следя тази рубрика. Зная, че е полезно да споделяме знанията си, затова с удоволствие ще отговоря на въпросите ти. Мога да кажа, че моите деца приемат хранителни добавки и витамини много отдавна. От опит  знам, че в противен случай не са защитени от вирусни и бактериални инфекции.

 

Когато в семейството има баланс, децата също се чувстват спокойни. Бях чела някъде, че децата вдигат температура, когато имат вътрешни притеснения. Ти как се грижиш за хармонията вкъщи?

Интересен въпрос…Сигурно си права, много е важно и не само за децата, но и за всички хора, да живеят в баланс със себе си и с околните. Но понякога той се нарушава – не е константно понятие, и ние невинаги сме 100 % устойчиви, затова е хубаво да съблюдаваме това състояние. Дисхармонията в организма води до здравословни нарушения. Хубаво е да сме заобградени от позитивни хора, да имаме добри мисли за нас и за хората около нас, да спортуваме, да се зареждаме с положителни емоции…  Ние живеем на село, имаме двор, домашни любимци, събираме се с приятели, слушаме хубава музика и това ни помага да се борим със стреса.  За децата, а и за нас, тези неща са важни.

 

Кои са продуктите, без които не тръгваш на път?

Като заговорихме за добавки, мога да кажа, че ние използваме тези, на компания Форевър. Разбира се, че си имаме любими, без които не оставаме и са винаги с нас. Такива са: детските витамини, абсорбант С, пробиотик, прополис , зелени поля.

Използваме и други, но тези са задължителни за нашето семейство.

 

Различни ли са методите на превенция и лечение при двете ти деца?

Ако трябва да направя аналог между двете си деца, всъщност с първото си дете съм допускала доста грешки и то по отношение на превенцията при вирусните инфекции. Не съм се фокусирала върху предпазването, а по-скоро върху лечението, при това почти винаги е протичало с прием на антибиотици. Затова препоръчвам превенцията преди лечението и ако тя се провежда правилно-лечение няма, или протича леко – без антибиотици. Това го казвам от опит.

 

Опитът с първото ти дете даде ли ти необходимите уроци за второто?

Да, определено – но това е опитът на човека. Ние се учим от грешките си… Лош опит няма и по-добре късно, отколкото никога. Сега и двете използват хранителни добавки и това оказва голямо влияние върху изграждането на имунитета им и върху тяното здраве като цяло.

 

Кои са любимите места, които те зареждат енергийно?

Много обичам природата – тя е неизчерпаем източник на приятни емоции и положителна енергия.

  • обичам да се разхождам;
  • да размишлявам и да разпускам по този начин;
  • обичам да чета книги;
  • да слушам музика и да танцувам;
  • да играя с децата;
  • обичам разговори с приятелки;
  • зареждат ме не точно места, а преживявания и емоции;

 

Кои са традициите, които спазвате вкъщи и имат ли те отношение към детското здраве?

Не бих казала точно традиции, но се опитваме да се храним здравословно, с органична храна, пием изворна вода, използваме хранителни добавки, спортуваме. Опитваме се да прекарваме повече време без толевизор и телефон, правейки нещата , които обичаме.

 

Неслучайно рубриката се казва „Здрави майки, здрави деца“… Какво трябва да прави или да не прави една майка, за да се чувства здрава и енергична?

Една майка е преди всичко жена – това не трябва да се забравя. Тя има нужда от време и грижа за себе си. Ние сме майки, домакини, приятелки, но не трябва да забравяме собствените си желания и това, което обичаме да правим да е наш приоритет. Всяка жена има нужда от това да се чувства здрава, красива, енергична. Затова се опитвам да правя повече неща за себе си, които ме карат да се чувствам така…

 

Пожелай нещо на нашите читатели.

Обичайте и се грижете за себе си и близките си, радвайте се на живота, не забравяйте да се забавлявате. Търсете и намирайте малки дози щастие всеки ден.

Ако това интервю ти е харесало, ще се радвам да го споделиш, за да достигне до повече хора 🙂

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.