Можем ли да намалим обиколките на талията и ханша без да пазим

непрекъснато диети?

Режим или диета?

Това е 9-дневен режим, който са разработили екип отспециалисти в областта на здравето. Той има за цел да ви поведе стъпка по стъпка през промяната. За 9 дни (за толкова се провежда програмата) едва ли ще отчетете някакъв голям резултат в килограмите. Вероятно това би демотивирало повечето от вас, които очаквате драстично сваляне на килограми за минимален отрязък от време. Идеята на 9-дневния режим е да промените вредните си навици. Благодарение и на наръчника, в който ще отчитате своите резултати и ще проследявате своя напредък в обиколки, организмът ви бързо ще усети промяната. Наръчникът с ценни съвети, както и упражненията, които са включени в него, на практика ви спестяват наемането на треньор , както и неудобството по бутането из спортните зали. Към това можем да добавим и приложението, което можете да изтеглите на телефона си и да следите колко вода сте изпили, например.

В наши дни фитнес салоните са луксозни и разполагат с голям набор от уреди, но в тях сякаш всичко е с цел показност. Ако смятате, че това не е за вас, Clean 9 ще ви спести това неудобство.

Защо Clean 9?

В Clean 9 освен наръчник има и продукти, които да включите във всекидневния си режим. В първите два дни основната цел на програмата Clean 9 е да пречисти организма на клетъчно ниво, за да го подготви за следващата фаза – пълноценното усвояване на продуктите, включени в пакета. Алое вера действа синергично в комбинация с останалите добавки за максимален ефект на усвояване. Пакетът съдържа още – гарциния плюс, форевър търм, форевър аминотеин, както и сантиметър, за да следите напредъка си. Замерванията стават на 1-ви, 3-ти и 9-ти ден от програмата, като ще забележите, че сваляте сантиметри точно там, където са проблемните ви зони. След като дадете силен старт на организма си да се справи в първите 9 критични дни, можете да продължите с останалите програми F15 за начинаещи и напреднали.

Успехът на вашата мисия е ваш личен успех, той ще даде резултати само ако наистина сте отчели нуждата от промяна на навиците си.

Успех по пътя към промяната!

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.