Традиции и иновации

Рекс Моан е името на основателя на компанията Форевър. Той открива полезните свойства на растението алое вера и си поставя за цел да покаже потенциала му на хората по целия свят. Желанието му да помага на хората да са свободни и независими го отвежда към създаването на печеливш маркетингов план.

Компанията е основана през май 1978 и днес, 42 години по-късно, работи в 160 държави, а годишните й продажби надхвърлят 2,8 милиарда долара. Форевър Ливинг Продъктс е най-голямата производителка, преработвателка и доставчик на алое вера в света. Гелът от алое вера на компанията има стабилизиран и патентован процес на преработка. Това  ни дава гаранция за качество и разпознаваемост на жълтата бутилка.

Защо Форевър?

Дали да мислим мащабно или  просто да използваме единствените по рода си  продукти – ние решаваме какво да вземем от тази уникална възможност.

НАШАТА МИСИЯ

„Създаваме печеливша среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия. Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията и собствениците на Форевър бизнес напред.“

 

 

✓Форевър България е горд член на Българската асоциация за директни продажби (БАДП) и активен участник в дейностите на организацията за създаване на положителна нагласа към мрежовия маркетинг.

Иновативна и щадяща обработка на растението, която запазва полезните вещества на крайния продукт

Алоето си Форевър отглежда:

✓ в собствени плантации в Доминиканската Република и Тексас;

✓с грижа за растенията;

✓без пестициди;

✓култивирането е много внимателен процес, за да се гарантира възможно най-високо качество на суровината;

Често наричат алое вера най-големият природен дар, заради доказаните полезни свойства на гела във вътрешността на листата му. Отглеждането  на алоето с любов и при възможно най-добрите климатични условия, ти гарантира, че получаваш най-добрите продукти в света. От растението до продукта до теб!

Алоето, предлагано от Форевър Ливинг Продъктс, се обработва по:

✓нов;

✓високотехнологичен;

✓асептичен производствен процес;

Затова с гордост можем да ви предложим ценното растение в напитки без консерванти и с още по-високо съдържание на нашия ефикасен и чист гел от алое вера. Асептично преработеният гел се стабилизира чрез регулиране на киселинността (pH стойността). Процесът на стабилизация съдейства натуралните компоненти на алоето да се запазят в нивата възможно най-близки до свежото растение, а също така помага за предпазване на алоето от окисляване и от химичните промени, които могат да настъпят по време на транспортиране.

Вашият коментар

Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.