Да спонсорираш маратон

Осигурявахме 150 пакетчета арги + за бягащите и държахме да видим какво се случва на място. Изведнъж датата 12.05.2019 г. наближи и трябваше да преговорим нещата. Имаше известно суетене по въпроса с гледането на децата и внезапно изникналите ангажименти, но накрая потеглихме.

Четири жени и половина

Наложи се да взема и дъщеря ми, тъй като мъжът ми беше на ергенско парти и трябваше някак да разпределим двете деца. Оставихме друго от децата при баща му и трето и четвърто с една от бабите. Взехме четвъртия елемент на женската задруга и потеглихме с колата на мъжа ми. Моята е малка и не става за дълги пътувания. Пуснахме навигацията, въпреки че съм изминавала тоя маршрут стотици пъти… Вграденият ми GPS явно е дефектен… Дъщеря ми беше супер превъзбудена от пътуването и не спираше да бърбори. Изчакахме да се поуспокои, за да си побъбрим. Не се бяхме събирали отдавна, по заведения не ходим освен ако не обсъждаме нещо около съвместните ни проекти. Имахме нужда да знаем, че имаме време да си споделим без някой да ни припира да се прибираме вкъщи. Бягството взе да ни харесва.

Дестинация Балчик

Понеже родителите ми имат вила в Балчик, а и защото имам приятели там, решихме, че ще е най-удачно да спим там. Татко ни сипа домашна ракийка и сладките приказки се разляха около масата чак до 12 часа… По някое време ми хрумна идеята, че освен да спонорираме в маратона и да раздаваме брошури е редно и да побягаме 2 км. Ей така, за да докажем на себе си, че още ставаме. “ Ти полудя ли? Знаеш ли колко са два километра?“, „Нямам маратонки, защо не каза по-рано?“, “ В момента съм в дискомфортния си период от месеца, но щом си казала…“ Много се смяхме на всички тези оправдания, защото си знаех, че накрая ще го направим, но трябваше да се мине през всички възражения.

Потегляме

Навихме си алармие за седем и си легнахме в очакване на утрешното приключение. Сутринта успяхме да се организираме навреме, но за жалост затворените пътища заради ралито и маратона, ни попречиха да стигнем за старта на 2-та километра. Исках, ама нямах желание се оказа нашата работа… Пристъпихме към раздаването на брошури. Досега не бяхме го правили. Подбирахме си хората, идеята не беше просто да ги раздадем за норматив, а наистина да стигнем до правилните хора. Реакциите бяха различни. Интересно ни беше да си създаваме някакви предварителни нагласи за човека, а в последствие да се оказва, че сме сбъркали. Някои хора ни подминаваха, други се усмихваха вежливо, трети отказваха. Това нямаше никакво значение за нас, защото ние бяхме във вихъра си. Лично аз се чувствах като „Алиса в страната на чудесата“. Ей това е да не си сам в приключенията, няма по-ценно от екип, който е създаден не по принуда, а с мотивация и желание на всеки един от участниците.

Накрая успяхме да стигнем и до морето. Мирис на водорасли, блаженство и безкрайна шир се разнасяше из крайбрежието. Вече се бяхме поуморили, а трябваше да пазим сили и за Козметичното представяне в Балчик.

Обратно към Балчик

Върнахме се някак по третокласни неведоми пътища в Балчик, тъкмо навреме за процедурите. Бяхме супер гладни, но това можеше да почака, имаше работа за вършене…Когато и това приключи, седнахме в едно страхотно заведение между Двореца и морето, за да направим разбор на деня. Лично аз се чувствах супер удовлетворена от цялото това приключение. Върнахме се за багажа и детето до вилата и тръгнахме отново за Търново. Не знам дали някой ще се припознае в тази история, но четири жени с навигация, не бяха сигурни, че са минавали по този път на идване…Единствено в това отношение смятам, че мъжете са повече от нас, имат си фотографска памет и това е…

През цялото време се любувахме на красотите по пътя, бяхме презаредили, дадохме си сметка, че по-често трябва да си правим такива екипни турове и се върнахме преизпълнени с ентусиазъм и желание за развитие.

Историята е видяна по друг начин в блога на Валя, как точно е усетила нещата тя, можете да прочетете тук.

 

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.