Здравей, днес избрах да те запозная с една дама, която е успяла да реализира една своя идея – да си открие сладкарница и то не къде да е, а в Тайланд. Преследвайки мечтите си, често ни се налага да се сблъскваме с трудности при реализирането им. Но с вяра, сила и упорство, всяка жена може да е удовлетворена от живота си. С това интервю искам да ти кажа да не се страхуваш да преследваш мечтите си, колкото и неосъществими да ти се струват на пръв поглед. Зад всяка гениална идея се крие по една луда мечта, която сме осъществили.

Здравей, Цвети, представи се в няколко изречения.

Майка, съпруга, дъщеря, сестра…Правя бутикови торти. Готвя от сърце и обичам да гледам как произведенията ми доставят удоволствие на хората. Занимавам се с какво ли не, защото откакто се помня, се изразявам всестранно… Все си търся някакви страсти, а те не отшумяват.

Ти си човек, който е пълен с идеи. Как успяваш да съчетаеш тяхното реализиране?

Упорито. Понякога се получава, понякога- не. Но ако не напираш с упоритост, шансът за реализация естествено намалява и то доста.

Знам, че си живяла в Малта, Италия, САЩ и Тайланд. Какво те накара да се върнеш за постоянно в България?

Постоянно е относително… нищо не е постоянно, всичко е преходно. Перспективата ми за комфортен и по-спокоен живот, се промени след появата на децата ни. Счетох, че средата тук е много по благоприятна за тяхното безгрижно детство. А и е трудно да отрека, че българското в мен си е заложено. Хубаво ми е тук.

 

Как се промени животът ти след появата на три деца в семейството?

Лудница!

Всъщност, децата много променят човека. Пренареждат приоритетите. Весело е с тях, колкото е и изтощаващо, но не бих заменила ситуацията, за нищо на света!

Кои са 5-те качества, които смяташ, че трябва да притежава една майка и съпруга?

  • Уповаване на Бог
  • Всеотдайност
  • Търпение
  • Обсесивно-компулсивна организираност
  • Непукизъм (в умерени количества), да неутрализира предишното „качество“

 

Разкажи ми малко повече за тортите и десертите, които сътворяваш?

Почнах да пека за хоби. Превърна се в нещо повече. Имах за цел мисия, придружаваща сладостите. За жалост тази мисия не се доразви,  но помогнах да се промени 1 живот, което ме задоволява. Мисията, в крайна сметка, бе успешна.

Всъщност скромничиш в момента. Нещата, които правиш са уникални както на външен вид, така и на вкус. Въпреки че ти казах, че влизам в режим без захар вчера, пак успя да ме изкушиш с твоите сладости…

Каква е връзката между нутриционизъм, тайландски масажи, сладкарство и доброволчество?

Единствената връзка е, че аз съм общият знаменател.

Доброволчеството и сладкарницата вървяха ръка за ръка, с мисията която имах. Да споделя познанията си и да науча някого на пекарство, на любов към себе си, на стремеж към нещо по-вече от задължителния минимум! Да спася жертва от трафик на хора и така… дълга и тежка тема е, особено след 4 години в Тайланд. Реалността обаче е, че трафикът на хора и експлоатацията на икономически неразположени индивиди е много брутална реалност по целия свят. Рядко обаче ние, които не сме пряко засегнати от това, се замисляме колко широко-разпространена и застрашаваща е тази индустрия.

С познанията за нутриционизъм и тайландските масажи се сдобих по едно и също време. По простата причина, че яко се бях запалила по фитнес и здравословен начин на живот, а Тайландският масаж ме спасяваше след тежките тренировки. Та се роди идеята…Казах си: „Защо ли пък да не даря и други хора с тази благодат?“. Всеки трябва поне веднъж да изпита удоволствието от Тайландския масаж!

Мога вече и аз да се похваля с това изпитано удоволствие. Определено беше ново и различно изживяване за мен и не смятам да се отказвам от него 🙂 Запази своя час за масаж още сега, обещавам ти, че няма да съжаляваш…

Ти си като енциклопедия, но не учебна, а преживяна. Има ли нещо, което искаш да споделиш с нашите читателки?

Ами, може би ще трябва да седна един ден, когато децата са вече по-малко зависещи от мен и да напиша едни мемоари. Тогава ще споделям навред. То не са едно или две неща. Наистина, опитът и преживелиците ми са интересни и многобройни и не знам от кои да започна.

Живейте, вярвайте, не спирайте да се учите… това е съветът ми!

 

Определяш ли се като силна жена?

Ами, чувала съм, че съм! Май съм… 😅

Всъщност аз също смятам, че си. Жени, които правят ремонти, шофират и разбират от мъжка работа не се срещат често.

 

Какво е посланието ти към дамите, които ще прочетат интервюто?

Пожелавам ви да сте благословени, да сте добри, да споделяте любов и доброта с всички, с които животът ви срещне!

За повече информация посетете Instagram профила на Цвети.

Ако интервюто с Цвети ти е харесало и искаш да достигне до правилните хора, ще се радвам да го споделиш с приятели 🙂

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.