Aloemoe.com има много сериозно отношение към защитата на личната Ви информация в интернет. Този документ обяснява нашите виждания и практики относно поверителността и как те могат да се отнасят до Вас като потребител на нашия уебсайт.

Вие или Вашият – означава “Вие” като посетител или като потребител на уебсайта aloemoe.com Ние, наш или нас означава aloemoe.com.

 

РАЗДЕЛ 1 – КАКЪВ ТИП ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

Аз събирам информацията Ви, когато попълвате формуляри на нашия сайт www.aloemoe.com. Това включва информация, предоставена по време на закупуване на  продукти. Ако се свържете с мен чрез имейл, е възможно да запазя копие от тази кореспонденция.

Информацията, която събирам от Вас, може да включва: Вашето име, имейл адрес, адрес, телефонен номер, IP адрес, плюс всякаква информация, която предоставяте доброволно.

 

РАЗДЕЛ 2 – ЗАЩО СЪБИРАМ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

– Да Ви обслужвам по-бързо и по-добре в отговор на Вашите желания за покупка на продукти.

– За бързо обработване и предоставяне на исканата от Вас информация.

– Да се свържа с Вас след кореспонденция по имейл или телефонни запитвания

– Да продължа комуникацията с Вас в бъдеще, като изпращам най-подходящата информация, от която се интересувате.

Не събирам лични данни от вас, от които не се нуждая.

 

РАЗДЕЛ 3 – КАК ЗАЩИТАВАМ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията Ви.

 

РАЗДЕЛ 4 – ЗА КАКЪВ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Вашата информация ще бъде съхранявана при мен, докато не ме уведомите, че повече не желаете да ползвате услугите на моя сайт и не желаете да съхранявам ваши данни.

Можете да го направите на имейл адрес aloemoe@abv.bg, ако желаете информацията Ви да бъде забравена завинаги!

 

РАЗДЕЛ 5 – ОПОВЕСТЯВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

 Мога да оповестя Вашата лична информация, ако съм  законово задължена да го направя или ако нарушите  общите условия на сайта.

Администраторите могат да предоставят личните Ви данни на куриерска компания ЕКОНТ – за целите на обработване на поръчки и осъществяване на доставка на заявените продукти на конкретно посочен от Вас адрес.

 

ВАЖНО: Ние не продаваме, не даваме под наем, не даваме достъп до Вашата лична информация на трети страни, включително, но не само рекламодатели, стратегически партньори или доставчици. Приемаме защитата на вашата лична информация много сериозно.

 

РАЗДЕЛ 6 – КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА

Имате право по всяко едно време да поискате копие от информацията, която държим за вас. Ако желате да получите копие на част от информацията или цялата Ви лична информация, моля, изпратете ми имейл на следния адрес: aloemoe@abv.bg

Искам да се уверя, че личната Ви информация е точна и актуална. Можете да ми пишете да коригирам или премахна информацията, която смятам за неточна.

 

РАЗДЕЛ 6 – ПРОМЕНИ В ПОЛИТИКАТА НИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички промени, които правя в  политиката за поверителност в бъдеще, ще бъдат публикувани директно тук на тази страница, и ако е уместно, ще Ви бъдат съобщени по имейл.

 

РАЗДЕЛ 7 – КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕН

 Ако желаете да: получите достъп, да коригирате, премахнете или изтриете личната информация, която имаме за Вас или просто се нуждаете от повече информация, свържете се с администраторите на сайта на имейл: aloemoe@abv.bg

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Посещавайки сайта www.aloemoe.com от ваше или от името на друго физическо лице, вие се съгласявате да спазвате следните „Условия за ползване“.

Сайтът  www.aloemoe.com е собственост на независим дистрибутор на ФЛП. Той се поддържа от Невена Георгиева и има чисто информативен характер. Всяка информация за продукт или друга информация, публикувана чрез сайта  се предоставя добросъвестно , като същата се базира на източници, които се считат за абсолютно  достоверни. Тази информация обаче не може да се тълкува, като създаваща каквито и да е гаранции или задължения от страна на  www.aloemoe.com  и не освобождава потребителя от задължението да извършва собствени проучвания и тестове. Информацията в сайта, независимо от контекста на същата, не може да се разглежда и/или приема като средство за диагноза, лечение, лек или предотвратяване на каквото и да било заболяване и във връзка с това…

  • В сайта се представят само и единствено продукти на Форевър Ливинг Продъктс.
  • Не изключвам възможността за грешки, закъснения, пропуски, неактивност на сайта
  •  Запазвам си правото да променям съдържанието на сайта по всяко време и без да известявам за това, по какъвто и да е начин.
  • Ние се задължаваме да пазим тайната на кореспонденцията, както и да не разгласяваме създадените потребителски имена и пароли или друга персонална информация предоставена от лицата, без тяхно предварително съгласие, освен ако това не следва по силата на действащата нормативна уредба.
  • Вие имате право да ползвате, променяте съдържанието от сайта, както и да го публикувате на други места.
  • Ако публикувате съдържание от сайта, сте задължени да предоставите линк към същата тази статия в сайта .
  • Съдържанието от сайта може да се използва единствено ако не вреди и не накърнява правата му.
  • Ползвателите на сайта се задължават да спазват Българското законодателство в областта на авторското право и други закони и подзаконови актове, касаещи ползването на интернет, настоящите общи условия, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
  • Всички елементи на съдържанието на  сайта  www.aloemoe.com, включително дизайн, софтуерни програми, бази данни, текст, рисунки, графики, скици и друга информация или елементи, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на собственика на сайта.

По всички неуредени от настоящите общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Използваните в сайта връзки към други интернет сайтове, включително връзки към информация, услуги , продукти, материали, както и всякакви други ресурси, съдържащи се в тях , е единствено на Ваш собствен риск.

Ние си запазваме правото да променяме условията на ползване. Тяхното публикуване ще бъде на това място.

Ако не желаете да спазвате „Условията за ползване“, моля не използвайте този сайт.

 

Вашият коментар

Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.