Какво е суперхрана?

Суперхраната е всеки природен продукт, който съдържа в себе си голямо количество полезни вещества в малък обем. Суперхраните са задължителни в наши дни, защото храната, която консумираме е бедна на полезни вещества. В търсене на храни, които да вдигнат тонуса ми и да се преборят с хроничната ми умора попаднах и на Forever Supergreens. Няма да скрия от вас, че продуктите на компанията са ми близки, ползвам ги редовно, но това е нов продукт, от който останах повече от приятно изненадана.

 

Личният опит

През зимата често ми се случва да хапвам повече тестени продукти и по-малко зеленолистни. Не обичам да купувам несезонни плодове и зеленчуци, защото са пълни с пестициди. Получава се един порочен кръг, от който не мога да изляза. Липса на жизненост и енергия. Спадане на имунитета, а оттам и повече болести. Търсех моята добавка, защото знаете, че всеки организъм е индивидуален, всеки трябва да търси своята истина. Forever suergreens беше решението в една доза дневно. Сега ще се спра малко по-обстойно и на съдържанието на продукта.

Какво съдържа?

Новата супердобавка съдържа:

 1. Спанак листа на прах (34%)
 2. Броколи на прах (7%)
 3. ечемични стръкове
 4. спирулина
 5. ексклузивна комбинация от плодове и зеленчуци
 6. листа от кейл на прах (2%)
 7. гроздови семки на прах
 8. зелен чай листа на прах
 9. годжи бери екстракт (2%)
 10. алое вера листа на прах

За какво спомага Forever Supergreens?

 1. Форевър супергрийнс е нещо повече от бърз и удобен начин за попълване на хранителни дефицити. Той е отличен и за спортната ми чанта, защото подкрепя силата и издръжливостта ми по време на тренировка, както и възстановяването след нея. Вече нямам нужда от други добавки във фитнеса, чувствам се жизнена и презаредена.
 2. Форевър супергрийнс доставя ключови нутриенти и антиоксиданти, за да подкрепя естествените защитни сили на организма. Алкализиращите зелени храни като спанак, кейл и броколи подсилват и баланса в стомаха ми.

Какво е алкално-киселинен баланс?

Алкалните и киселинните свойства, които притежава водната среда се измерват със скала наречена pH. pH е логаритъм, който представлява съотношението на позитивно заредените водородни йони и негативно заредените йони, в един разтвор. Тази скала е от 1 до 14, като 1 е много киселинна среда, 7 е неутрална, а 14 е силно алкална среда. Много лесен начин да измериш този си баланс е като използваш pH Тест ленти – намират се в различни био магазини и в някои аптеки. С тях може да тестваш урина или слюнка и да разбереш в какви граници е твоето pH в момента. pH нивата са индикатор за здраве или заболяване. Когато pH е небалансирано това означава, че нивата на pH са станали твърде киселинни или твърде алкални за дълъг период от време. Дисбалансът може да не се забележи веднага, но той води до развитие на:

 • сърдечносъдови заболявания;
 • рак;
 • диабет;
 • камъни в бъбреците;
 • наднормено тегло;
 • остеопороза;
 • безсъние;
 • раздразнителност;
 • хронична умора;

Как реагират клетките ни?

Клетките в нашия организъм произвеждат киселини, като вторичен продукт. Киселинните отпадни продукти се комбинират с алкални минерали и съединения в тялото ни и се отстраняват. За да бъде това възможно се нуждаем от запас алкални минерали. Ако обаче средата ни е прекалено киселинна и нямаме достатъчен запас, тялото започва да си набавя тези минерали от черния дроб, мускулите, сухожилията и костите.  Продължителното изразходване на минералите от организма може да доведе до ацидоза (повишена киселинност на телесните течности), чиито симптоми са лесна умора, вялост, отслабване на имунната и мускулната системи, болки в ставите, в мускулите, получаване на чести мускулни схващания, преждевременно стареене, затлъстяване, диабет, недостиг на енергия.

Добрата новина

Вместо да следвате таблици и диети, в които да включвате тези храни, можете просто да се запасите с Форевър супергрийнс, защото учените от компанията са направили перфектната комбинация от стрити на прах плодове и зеленчуци, които са силно алкални. Лично ма мен ми действа безотказно и при проблеми с перисталтиката, знаете какво е да работиш без да извършваш кой знае какво движение, това определено допринася за стомашно-чревния дискомфорт. Във всяко пакетче се крие питателна порция от идеално комбинирани алое и над 20 плодове и зеленчуци. Пълноценната суперхрана има отличен вкус и се разтваря с лекота във вода или в любимата ви напитка.

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.