Лична история

Хранителните добавки са част от ежедневието на мен и моето семейство. Няма да скрия, че винаги съм препоръчвала от личен опит и смятам, че личната история е важна. Попаднах на Forever Immublend, когато една есен бях с много неустойчиво здраве. Бях приемала добавки на компанията, но не превантивно, а при нужда, след обострени състояния. С добавката Forever Immublend (Форевър имунитет) се запознах, когато си дадох сметка, че съм се разболяла четири пъти в рамките на месеца. Знаете как е, когато имунитетът ви спадне и около вас има деца, които непрекъснато разнасят „изненади“. Започнах да я приемам и още след първия месец видях промяна в състоянието си, вече не бях толкова податлива на заразите около мен. Неслучайно това е един от първите продукти, който беше изчерпан, когато се разбра, че коронавирусът настъпва и у нас.

Защо да приемаме Форевър имунитет?

Защото това е хранителна добавка, създадена за цялостна подкрепа на имунната система. Всяка съставка в патентованата формула е специално подбрана, заради ключовата роля, която играе за поддържане на имунните функции. Комбинацията подпомага оптималното действие на биологичните защитни механизми на тялото, за да сте жизнени дори и в рисковите сезони.

Сред хранителните съставки, допринасящи за имунитета, са лактоферин, гъби маитаке и шийтаке, витамини С и D, както и цинк за допълнителна защита. Те съхраняват  вашето здраве и жизненост. Сега ще се спра малко по-подробно и на всяка една от тези съставки.

Фруктоолигозахариди

Това са специален вид захари, които служат за храна на пробиотичните бактерии в храносмилателната система. Те са извлечени от плодове и зеленчуци като хикама, домати, цикория и праз. Наличието им в организма повишава количеството на полезната чревна микрофлора, която е от решаващо значение за добър имунитет.

Лактоферин

Това е протеин, извличан от млякото заради пробиотичните си и имуностимулиращи качества. Това е вещество, което се среща в нашия организъм, като най-висока е концентрацията му в човешката коластра. Съединението, което подкрепя производството на имунни клетки и допринася за поддържане на оптимални нива на полезни бактерии в червата.

Гъби маетаке и шийтаке

Тези гъби поддържат производството на имунни клетки, както и функциите на сърдечносъдовата система. Използват се в китайската и японската медицина над 3000 години заради хранителните си и оздравителни качества. Според изследванията в тях се съдържат химически съединения и нутриенти, които нямат аналог в растителния свят.

Витамин D, C и цинк

  • Витамин D – укрепва имунните клетки.
  • Витамин С – противопоставя се на вредните свободни радикали.
  • Цинк – също има антиоксидантно действие и подкрепя производството на имунни клетки.

За кого е подходящ?

Продуктът не съдържа глутен, подходящ е за вегани. Притежава „Халал“ сертификат и Оценка „Кашер“, което го прави безспорен фаворит и гарантира неговото качество.

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.