Ползи за нашия организъм

  1.  Куркума като регулатор на холестерола –  Д-р Пени Стейт прави изследване сред хора, които обичат да си хапват тлъсто месо и установява, че тези, които са приемали куркума, имат много по-добри кръвни показатели. Рискът от сърдечносъдови заболявания би могъл да намалее с до 30% при прием на куркума като хранителна добавка, твърди също той.
  2. Куркумата намалява риска от артрит и подкрепя ставите –  Противовъзпалителните свойства на куркумата действат на всички нива в тялото. Наскоро японците откриха и  че редовната консумация на куркума намалява риска от възпаление на ставите и заболеваемостта от артрит. А в състава на Форевър движение ще откриете патентована съставка – куркумин, но в много специална форма, наречена BioCurc®, която използва специфична запазена технология за емулгиране.
  3. Куркумата действа антиоксидантно – Куркуминът, основна съставка в куркумата, e с мощно антиоксидантно действие в борбата срещу вредните свободни радикали. Съдейства също и за поддържане на нормалната защитна реакция на имунната система.
  4. Куркумата действа добре на кожата – разбира се, няма как да се твърди, че от еднократен прием може да има полза. Но приемате ли я редовно, резултатите няма да закъснеят.

И тъй нека да направим приема на куркума още по-приятен. За целта ще споделя с вас една любима моя рецепта. Тя е много подходяща за вегани или хора с лактозна непоносимост, защото кравето мляко съм заменила със соево. Чувствайте се свободни да експериментирате.

Златно мляко

Съставки
  • X250 мл. совео мляко
  • Xтънък резен джинджифил
  • Xщипка черен пипер
  • X1 чаена лъжица куркума
  • X1 чаена лъжица мед
  • X1 кафяна лъжица канела
Стъпки на приготвяне
1

Разбийте всичко в Нутрибулет и се насладете на невероятния и свеж вкус!

Вашият коментар

Направи първата си крачка към промяна на потреблението с пакета "Лична хигиена" и получи веднага лична отстъпка. Продуктите в него съм подбрала специално за теб с много внимание и грижа. Научи повече
Включи се онлайн със стартов пакет и получи веднага 30% отстъпка и правото да развиваш собствен бизнес с Форевър Включи се сега
Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.