Силвия Ботева

Майка на момче на 9 години

Дълго след раждането си имах много здравословни проблеми. Една приятелка ми прерпоръча продуктите на Форъвър и аз си поръчах. Веднага усетих значително подобрение. Продължавам да ги използвам и днес. Три години по-късно съм в отлично здраве. Година след като ползвах продуктите една друга приятелка ми се обади и искаше да ми разкаже за възможността. В този момент бях на кръстопът – исках да напусна работата си като счетоводител. Търсех си нова работа и изслушах предложението. Още на петата минута разбрах, че най-сетне съм открила това, което съм търсила цял живот. Открих начин как да бъда полезна със знанията и уменията си на хората, които искат висок стандарт на живот. Всеки ден се развивам и надграждам. Никога нe съм била по-щастлива.

Полина Владимирова

Майка на момиченце на 8 години

Когато моята колежка и приятелка  Валя ми разказа, че обмисля бизнес начинание и смята, че притежавам качествата, за да съм й партньор, ми отне време, докато проуча. Влюбих се още в първия продукт, който стана част от ежедневието ми, защото беше с наистина уникални свойства. По-късно вдигнах ниво в маркетинговия план още със стартирането си. Всеки ден споделям с хора около мен как могат да бъдат по-здрави и да печелят от това. Компанията ме научи да бъда постоянна, да не се страхувам да заявявам себе си, да отстоявам позицията си, да се обграждам с хора, с които ми е приятно да контактувам. Непрекъснато се изправям пред предизвикателства и ги преодолявам, защото разчитам на екипа, който изключително много ценя. С общата подкрепа ставаме по-силни и заедно вървим нагоре.

Валентина Генова

Майка на момиченце на 8 години

Като майка, а и като човек, който цени времето си, винаги съм търсила възможност за реализация, която да не ме ограбва! Търсила съм баланс – между удоволствието от свършената работа и достатъчното свободно време!
С Невена се познаваме от доста години, но последните 6 години общуването ни е било толкова наситено, че сякаш сме се познавали винаги. Оказа се, че имаме много допирни точки и съвсем естествено сред многото теми на разговор сме обсъждали и въпроса за себереализацията, за работа, подходяща за майки, за развитие и самоусъвършенстване!

 

Промяната

Възможността за бизнес с Форевър ми беше представена от Невена и съответно беше приета от мен с известна доза скептицизъм. Аз обаче съм човек с отворено съзнание и направих своето проучване. Оказа се, че този бизнес се вписва в моята философия за живота, отговаря на тенденции и има много потенциал! Много хора страдат от липсата на време! Много хора не изпитват удовлетвореност от професионалната си реализация! Много майки търсят варианти за работа, която да не ощетява семейния и социалния им живот! Много хора търсят алтернативи за по-здравословен живот! А нашата възможност за бизнес в сътрудничество с Форевър може да е полезна на всички тях!
Чувствам се щастлива, че попаднах на компанията и че съм част от Лет Тийм!

Светлана Колева

Майка на момче на 15 години

В деня , в който се запознах с Невена вече бях осъзнала острата необходимост да променя нещата, с които усещах по-ниско жизнено ниво, работна среда, липса на повече свобода , мечти, които удобно бях загърбила. Вярвам, че променяйки себе си, ние можем да подобрим живота си във всички сфери. Считам, че Невена е човек способен да даде прекрасен пример, способен да увлича хората след себе си по вдъхновяващ начин. Присъединяването към твоя екип, Невенка, ми даде възможност да придобия полезни знания в много и разнородни отношения. Започнах да правя по нещо малко , за да дам ново начало към по-качествения и свободен живот. Дадох старт на прескачането на част от собствените ми бариери и страхове. Подобрих и преоцених взаимоотношенията си с хората.
Придобиването на нови знания и умения има потенциала да ни даде много, стига наистина да го искаме. Продуктите и най-вече алоето на Форевър допринесоха за повече жизненост и сила в тялото ми. Подобрих концентрацията си. Решенията, които вземаме днес, предопределят мястото, където искаме и се стремим да бъдем утре.

Вашият коментар

Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.