Фърст

5,0 rating
04.11.2018

Любим продукт за цялото семейство е Форевър Фърст (спрей за първа помощ ). Използвам го за инхалации при децата, пръскам при зачервено гърло, при изгаряне, при рани, за лице, след епилация, преди да използвам преса също, предпазва косата.

Пламена

Форевър кидс

5,0 rating
28.05.2019

Осигуряват на децата ми хранителните вещества,от които се нуждаят всеки ден. Тези таблетки осигуряват жизненоважните витамини, минерали, желязо и фитонутриенти, които може би им липсват.

Миглена Петрова

Форевър кидс

5,0 rating
25.05.2019

От както използвам Форевър кидс, децата ми почти не боледуват.

Тина Минчева

Форевър Кидс

5,0 rating
21.05.2019

Използвам продукта за децата за подсилване на имунитета и съм много доволна,по-рядко боледуват и са по-жизнени и здрави!
Mария Захариева

Мария Захариева

Алое напитки

20.05.2019

Принципно съм скептична към всички продукти, които се разпространяват чрез МЛМ системи. Но Невена ме спечели с това, че не е натрапчива като повечето дистрибутори на какво ли не. Информира те, но не настоява, не те притиска – дава възможност да направиш избор.
След като ме запозна с някои много базови свойства на алоето, аз имах възможност сама да проуча и просто реших да пробвам с един сок от алое.
Експериментът върху съпруга ми даде отлични резултати. Последните няколко зими той боледува много и при това с тежки усложнения. Затова след като удържа първата грипна вълна без помен от някакъв симптом реших, че ще поръчам отново, този път и за дъщеря ми.
При нея резултатите бяха същите – изкарах една спокойна зима без безсънни нощи в мерене на температури 🙂

Радослава Велева

Вашият Отзив

Вашият коментар

Свържи се с мен
НевенаViber
Искаш ли да знаеш повече за Алое Вера продуктите?

Запиши се за нашия бюлетин с новини и получавай полезни статии, новини за продукти и промоции или още нещо :)

Thank you for subscribing.

Something went wrong.